INSTALACIJA I UPRAVLJANJE MREŽAMA

pexels-photo-3966786.jpeg

Vaša računarska mreža je okosnica vašeg rada. Ona mora da bude pouzdana, sigurna i upravljiva. Naše usluge mogu da vam pomognu da nadogradite postojeću mrežu ili dizajn i instalirate novu.

Instalacija i upravljanje mrežom započinjemo razumevanjem vaših kratkoročnih i dugoročnih poslovnih planova. Jednom kada shvatimo kako vaše poslovanje mora da funkcioniše, pomažemo vam da odaberete i konfigurišete vrstu i broj računara, servera i uređaja koji će vam biti potrebni da biste ostvarili svoje ciljeve. Možemo predložiti odgovarajuću opremu kao što su prekidači, ruteri, zaštitni zidovi i drugo. Naš fleksibilni plan za instalaciju i upravljanje biće dizajniran i implementiran tako da podrži vaš poslovni plan i budžet.  Nakon što vaša IT mreža bude konfigurisana u skladu sa vašim poslovnim ciljevima doživećete značajna poboljšanja u radu.

Niste sigurni koje su vaše mrežne potrebe? Naša procena može vam pomoći da otkrijete potencijalne probleme pre nego što oni postanu skupi.

POZOVITE NAS

ODRŽAVANJE KOMPJUTERA I MREŽA

Ako zahtevi vašeg poslovanja diktiraju upravljanje mrežom, instalaciju računarske mreže, usluge upravljanja IT-om, usluge održavanja računarske mreže, usluge savetovanja i integracije mreža, podrška za mrežu i server, uslugu upravljanja računarskim serverima, bežično umrežavanje, podršku na licu mesta i daljinu ili IT podršku konsultacije, tu smo za vas.

Usluga održavanja IT servisa i održavanje računarske mreže je za sve kompanije vredno ulaganja. Na ovaj način kontrolišete troškove i eliminišete nepredvidive troškove vezane za upravljanje iodržavanje vaše tehnologije. Na taj način ćete svoj IT videti kao dragocenu investiciju umesto skupe odgovornosti.

mrea.jpeg

20

GODINA ISKUSTVA

2500

KAMERA

4745

RADNIH SATI BEZ OTKAZA

3000

LOKALA

KOMPLETNA USLUGA - ISPORUKA MONTAŽA PROGRAMIRANJE ODRŽAVANJE

Adresa

Smederevo, Trg Republike 10/28
Beograd, Vidovdanska 2d
telefoni: 011/4069334, 026/646330
e-mail: office@linknetwork.rs

Administracija

Tehnička pitanja

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop fethiye sex shop istanbul escort