Video nadzor

Pouzdan partner

Pored zaštite od spoljnih pretnji, video nadzor takođe pruža mogućnost nadzora unutrašnjih procesa i radnih aktivnosti. Ovo je posebno važno za menadžment, jer omogućava praćenje efikasnosti zaposlenih i identifikaciju oblasti u kojima je potrebno unapređenje. Osim toga, video nadzor može biti koristan alat u internom istraživanju incidenata ili sporova između zaposlenih.

Ugradnja video nadzora takođe doprinosi povećanju bezbednosti zaposlenih na radnom mestu. Osećaj bezbednosti i zaštite u radnom okruženju poboljšava zadovoljstvo zaposlenih, smanjuje rizik od incidenata i povreda na radu, što na kraju dovodi do veće produktivnosti i boljih poslovnih rezultata.

Pored toga, mnogi privredni subjekti suočavaju se sa specifičnim sigurnosnim izazovima u zavisnosti od delatnosti kojom se bave. Video nadzor može biti prilagođen specifičnim potrebama i zahtevima svakog preduzeća, bilo da se radi o proizvodnji, maloprodaji, bankarstvu ili drugim granama privrede.

Licencirani izvođač

Pri ugradnji video nadzora, važno je poštovati zakone i propise u vezi sa zaštitom privatnosti i pravima zaposlenih. Transparentnost i pravilno informisanje zaposlenih o postojanju nadzornih kamera ključni su elementi kako bi se očuvalo poverenje unutar organizacije. Ugradnja video nadzora predstavlja nužnu investiciju za privredne subjekte. Kroz povećanje sigurnosti, unapređenje efikasnosti i zaštitu interesa preduzeća, video nadzor postaje snažan saveznik u savremenom poslovanju. Pažljivo planiranje i implementacija ovakvih sistema obezbeđuje osnovu za uspešno poslovanje i održavanje konkurentske prednosti na tržištu. Saradnja sa našom kompanijom omogućava klijentima da imaju adekvatne sigurnosne mere u skladu sa zakonom, istovremeno poštujući prava i slobode pojedinaca. Naša posvećenost usaglašenosti sa zakonom omogućava vam da se osećate sigurno i da izbegnete potencijalne pravne probleme koji mogu nastati zbog nepropisne primene sistema video nadzora.

Održavanje video nadzora

Instalacija video nadzora u vaš poslovni prostor ili vaš dom je dobar način da se spreči potencijalni upad lopova ili vandala, ili se zaštitite od loših zaposlenih i da vaša imovina bude zaštićena, ali sistem video nadzora je dobar onoliko koliko je dobro njegovo održavanje. Osim omogućavanja neprekidnog rada sistema, postoji i zakonska obaveza da sklopite ugovor o održavanju sa preduzećem koje ima odgovarajuću licencu. Saradnjom sa nama ispunićete oba zahteva.

Besplatan softver

Savremeni sistemi video adzora pomažu obezbeđenju imovine i lica. Korišćenjem Interneta možete imati stalni nadzor nad nadgledanim objektima, na Vašem mobilnom telefonu, tabletu ili kompjuteru, koji na daljinu mođete obavljati 24/7 bez obzira gde se nalazite. Uz našu montažu dobijate besplatan softver koji omogućava istovremni prikaz svih vaših kamera, pregled u realnom vrmenu, premotavanje i snimanje.

Scroll to Top