Održavanje sistema video nadzora

Vaš sistem video nadzora je važan deo Vaše bezbednosne strategije. Da bi funkcionisao besprekorno i pružio pouzdanu zaštitu, neophodno je redovno održavanje. Upravo to omogućavamo mi, licencirani stručnjaci za montažu i održavanje sistema video nadzora.

Šta podrazumeva?

Poštovanje zakona

U skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju, naša firma poseduje sve potrebne licence za održavanje sistema video nadzora. Sklapanjem ugovora o održavanju sa nama ispoštovaćete zakonske obaveze.

Brze intervencije

Brza intervencija u slučaju kvara ili problema sa sistemom. U najkraćem roku se odazivamo na vaše pozive za pomoć i pružamo efikasna rešenja kako bi se minimalizovalo vreme otkaza sistema.

Preventivno održavanje

Periodične provere sistema kako bi se identifikovali potencijalni problemi pre nego što postanu ozbiljni. Ovo uključuje provere kamera, snimača, mrežne opreme i drugih komponenti sistema.

Održavanje softvera

Redovno ažuriranje softvera i firmware-a kako bi se osigurala stabilnost sistema i ispravno funkcionisanje. Ovo uključuje instalaciju najnovijih sigurnosnih dodataka i poboljšanja performansi.

Obezbeđenje čuvanja snimaka 30 dana

U skladu sa zakonom, obezbeđujemo čuvanje snimaka nadzornih kamera u trajanju od najmanje 30 dana. To garantuje da su snimci dostupni u slučaju potrebe za dokazivanjem događaja ili incidenata.

Obuka korisnika

Pružanje obuke i podrške korisnicima kako bi se osiguralo pravilno korišćenje sistema. Omogućićemo vam razumevanje osnovnih funkcija sistema video nadzora i pružiti savete za efikasno korišćenje.

Naši korisnici

alfa plam
hotel sky
alfa plam
Pionir održavanje video nadzora
tipoplsastika
Hotel Sloboda Šabac, video nadzor, ozvučenje, telefonska centrala
Hotel Izvor Aranđelovac, ozvučenje, video nadzor, telefonska centrala
Hotel Slatina ozvučenje, video nadzor, telefonska centrala
Hotel Tornik, ozvučenje, telefonska centrala, video nadzor
Hotel Park ozvučenje, video nadzor, centrala
Scroll to Top